logga

Svenskt Sigill Klimat Color krav alpha eu logga green


Toppa din pizza med groddar!

Pizza äter vi säkert alla då och då. Det är både lätt att göra hemma men också snabbt att beställa färdigt. Toppa din pizza med olika sorters groddar eller ärtskott som vi gjort här. Både gott och enkelt!

email smallDSC 00352009-04-17 19-56-33


Varför vetegräs?


Vetegräs har blivit mer och mer populärt och går att få i sig på många olika sätt. Att pressa det färska vetegräset i en vetegräspress är det smidigaste, men det går även att mixa tillsammans med lite vatten och sedan sila.
En shot vetegräs om dagen gör bra för kropp och knopp. Det stärker din kropp och ger dig energi!
Vill du inte dricka ditt vetegräs rakt upp och ned så kan du t.ex  tillsätta det i din smoothie, som vi gjort på bilden nedan. 

IMG 0615 467x700IMG 0497 467x700
Smoothie med vetegräs

En vetegrässmoothie går att göra på många olika sätt. Det bästa är att prova sig fram själv. På Nyttogrönt gör vi ofta smoothies med vetegräs som huvudingrediens. Även ärtskott och solrosskott eftersom vi alltid har detta hemma. Sedan är det valfritt vad man vill ha för bas. Vanlig yoghurt med eller utan smak, laktosfri, havre eller soyamjölk. Allt efter smak och tycke. Frysta bär eller fryst frukt är aldrig fel då det blir kallt och gott, sedan är avokado bra och mättande, spenat är nyttigt och ingefära starkt, bra för immunförsvaret och ger en god smak.

 IMG 0443 002
nyttogront
Svenskt Sigill Klimat Colorkrav alphaeu logga green • Postadress

  Växthusvägen 31
  266 31 Munka-Ljungby
 • Besöksadress

  Mästaregatan 1
  266 32 Munka-Ljungby
  (OBS! Ingen direkt försäljning på
  bygget utan särskild överenskommelse)
 • Telefon

  070-491 65 82 (Jan-Eric)

 • E-post

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.