Försäljning via

Nytttogrönt AB

Mästaregatan 1

266 32 Munka Ljungby

Morotsoppa med rödbetsgroddar

 

4 portioner

 

1 gul lök, skalad och skivad

8 stora morötter, skalade och skivade

2-3 lagerblad

1 msk margarin eller smör

8 dl vatten

2 buljongtärningar

salt och peppar

25 g rödbetsgroddar

 

Lägg lök och morötter med lagerbladen i en stor gryta. Bryn lite lätt innan du slår på vatten och låt det koka i 20 minuter med buljongtärningarna.

Mixa med stavmixer tills du får en slät puré. Godast blir den att mixa med lagerbladen kvar i.

Salta, peppra och garnera med rödbetsgroddarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Våra senaste recept
Please reload

#

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload