top of page

VEGOLASAGNE MED BÖNGRODDAR OCH SQUASH


4 portioner

200 g lasagneplattor Tomatsås: 1 Gul lök 3 klyftor vitlök 2msk olivolja 500gr krossade tomater 100gr böngroddar Så här gör du: Sätt ugnen på 225 C Skala och hacka löken och vitlöken.Fräs löken i oljan,tillsätt krossade tomater och hackade böngroddar. Låt det koka i 5-10 minuter. Ostsås: 1 squash , 5 dl creme fraiche med torkad tomat, 1 dl riven parmesan ost, salt och peppar. Skär squash i små bitar.Låt dem koka med creme fraiche ca 5 min. Rör ner osten i såsen och smaka av med salt och peppar. Lägg lite av tomatsåsen i botten på en ugnssäker form. Varva plattorna med tomat-och ost sås. Spara lite av ostsåsen och lägg ovan på. Sätt in mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera lasagnen med en god sallad.

Våra senaste recept
#
Inga taggar än.
bottom of page