4 varianter på veganska julbullar

4 varianter på Veganska julbullar

 

Grundrecept julbullar:
2 schalottenlökar
1 gul lök
3 dl böngroddar
3 dl linsgroddar
2 dl cashewnötter
3 msk fiberhusk
1 msk honung
Salt peppar

 

Hacka och stek löken mjukt med honung
Mixa ihop allt i matberedare till en jämn smet.
Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

 

Rödbetsbullar:

 


Tillsätt en stor kokt rödbeta (som inte får vara för mjuk).
Mixa ihop till en jämn smet.
Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

 

Grönkålsbullar:
Tillsätt 4 dl mjukt stekt grönkål.
Mixa ihop till en jämn smet.
Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

 

Morotsbullar:
Tillsätt 2 rivna morötter.
Mixa ihop till en jämn smet.
Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

Share on Facebook
Please reload

Våra senaste recept
Please reload

#

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Försäljning via

Nytttogrönt AB

Mästaregatan 1

266 32 Munka Ljungby

info@nyttogront.se