4 varianter på veganska julbullar


4 varianter på Veganska julbullar

Grundrecept julbullar: 2 schalottenlökar 1 gul lök 3 dl böngroddar 3 dl linsgroddar 2 dl cashewnötter 3 msk fiberhusk 1 msk honung Salt peppar

Hacka och stek löken mjukt med honung Mixa ihop allt i matberedare till en jämn smet. Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

Rödbetsbullar:

Tillsätt en stor kokt rödbeta (som inte får vara för mjuk). Mixa ihop till en jämn smet. Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

Grönkålsbullar: Tillsätt 4 dl mjukt stekt grönkål. Mixa ihop till en jämn smet. Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

Morotsbullar: Tillsätt 2 rivna morötter. Mixa ihop till en jämn smet. Rulla till fina bullar och stek i olja tills de fått en gyllenbrun färg.

Våra senaste recept
#
Inga taggar än.